Rólunk

A Parti Ékszer 1989 óta áll szíves rendelkezésére

 

- arany és ezüst ékszerek

- valódi köves ékszerek

- divatékszerek

- zománcozott ékszerek és tárgyak

- ezüst dísztárgyak

- órák

- gyöngysorok, gyöngyös ékszerek

- ajándéktárgyak

különleges választékával.

 

Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ötleteikkel, tanácsaikkal és mindenekelőtt magas szakértelmükkel.

 

Célunk több, mint két évtizede, hogy ne csak ékszerüzletként, hanem ékszerészként is szolgálhassuk Önt.

 

Ezt az üzletben dolgozó kollégák mellett színvonalas gyártó-háttér is biztosítja, melyben a legkorszerűbb technológiával készülnek a szebbnél-szebb ékszerek.

Választékunkban divatos, elegáns, könnyű, látványos külföldi ékszereket is talál. Nagy múltú olasz, török, német és a dinamikusan fejlődő távol-keleti gyártóktól ugyanúgy, mint a nálunk tervezett és kivitelezett, több hazai és külföldi (USA, India, Belgium) kiállításon sikerrel bemutatott, színvonalas, de elfogadható árszínvonalú valódi köves, zománcozott és más érdekes gyűrűk, fülbevalók, láncok, nyakékek, stb. között válogathat.

 

Örömmel tapasztaljuk, hogy az évek során jelentősen megváltoztak a vásárlói szokások: 15-20 évvel ezelőtt az olcsó, kis munkaigényű, grammáras ékszerek voltak keresettek, melyekben maga az arany jelenléte dominált. Napjainkra ez a tendencia megváltozott: elérhető árban jelentek meg a piacon - és a mi gyártásunkban is - a munkaigényesebb, valódi kövekkel dekorált ékszerek, a zománcozás, érdekes felületkezelés.
Ezzel egyidejűleg új, fiatal vásárlói kör alakult ki, akik a színvonalasabb termékekre szívesen áldoznak, így nyeri vissza lassan az ékszer méltó helyét az ajándékozási tradíciók körében.